Högpresterande innovationsteam – steg för steg

Högpresterande innovationsteam – steg för steg

ABSTRACT

Det bubblar om innovation överallt. Alltfler förstår att innovation är avgörande för fortsatt framgång och överlevnad oavsett typ av organisation. Men nu är det dags att ta nästa steg – att få någonting gjort och dessutom snabbt och effektivt.

I Högpresterande innovationsteam får du veta hur du kan skapa innovationsteam i din organisation, som aktivt arbetar med att utveckla till exempel nya produkter, tjänster och processer mot ett givet mål. I boken finns konkreta tillvägagångssätt, råd och tips på hur du steg-för-steg skapar och etablerar ett högpresterande innovationsteam. Kärnan är att skapa ett team som är skapat utifrån sitt uppdrag – att innovera – som samtidigt inte hamnar i grupprelaterade problem.

Boken vänder sig till dig som är verksam med innovationsfrågor i din organisation, både i ledning och operativt, som utbildar om innovation på universitet och högskola eller som är konsult. Varje kapitel avslutas med reflektionsfrågor som hjälper dig att tänka igenom och konkretisera vägen framåt i skapandet av innovationsteam i din verksamhet.

KEYWORDS

innovation, innovationsledning, innovationsteknik, organisation, grupp, grupputveckling, team, innovationsteam

CITATION

Johnsson, M (2018), Högpresterande innovationsteam – steg för steg, Liber, 978-91-47-12279-0

DOWNLOAD 

http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:bth-16451

https://www.liber.se/Management/Entreprenorskap-och-Foretagande/Hogpresterande-innovationsteam/

Categories: Publications, Research

1 thought on “Högpresterande innovationsteam – steg för steg

Comments are closed.