Innovativ och Hållbar Produktutveckling i mål

Innovativ och Hållbar Produktutveckling i mål

Tisdag 16 januari presenterade studenterna i årskurs 3 på maskinteknikprogrammen resultaten av sina produktutvecklingsprojekt genomförda i samverkan med olika industripartners. Eventet organiserades i form av en mässa där studenterna demonstrerade prototyper och presenterade sina resultat och processen dit för intresserade besökare.

Bland annat har studenterna genomfört projekt tillsammans med lokala företag såsom att hjälpa PST i Torsås att dra ut stålspiraler till rätt längd, förbättra utrustning för separering av plåtar tillsammans med Brodd Automation, säkerställa en säker och effektiv torrsättning av båtar på Hasslö varv, reduktion av kostnader för kirurgborrar till Läkare utan gränser samt utveckling av en ny typ av träningsredskap för stående paddling i samarbete med svenska kanotförbundet.

Kursansvarig Ansel Berghuvud testar paddleboardprototyp.

dqr_code post_id=”5437″

Sharing
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categories: Education, News