Sharon “Oversea Scholar” i Shanghai…

Sharon “Oversea Scholar” i Shanghai…

Sharon har igen blivit inbjuden att vara på Shanghai Second Polytechnical University (SSPU) under våren. Uppgiften innebär bland annat att undervisa i hållfasthetslära för andra året på kandidatnivå och vara med och bygga upp forskningsverksamheten där. Eftersom SSPU har  en ny rektor, fick Sharon ett välkomstmöte med honom och även en avslutningsmiddag.
sharon-sspu-1

Under tiden, fick Sharon även chansen att presentera sin och AMTs forskningsverksamhet både på SSPU och på Shanghai Jiao-Tong University (ett av de absolut bästa i Kina). Tillsammans tog man fram några samarbetsstrategier (bilderna togs framför fordonslaboratoriet på Jiao-Tong och testresultat på crash-boxar till bilar).

sharon-sspu-2-300x225sharon-sspu-3-300x225

Mer information:

Sharing
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categories: News, Staff